Andre tjenester

Vedlikeholdstrening i utrykningskjøring

Tiurn Konsulenttjenester tilbyr vedlikeholdstrening i utrykningskjøring, med dette menes øving i utrykningskjøring slik at sjåføren vedlikeholder eller videreutvikler sin utrykningskompetanse i forhold til type oppdrag og kjøretøy i tjeneste.

Glattkjøringskurs

Tiurn Konsulenttjenester tilbyr glattkjøringskurs for bedrifter. Kurset gir en opplevelse av hva som skjer ved kjøring på vanskelig føre, og hvordan man gjenvinner veggrep og kontroll over kjøretøyet. Glattkjøringskurs er et viktig bidrag i en bedrifts HMS-tiltak.

Førstehjelpskurs

Tiurn Konsulenttjenester tilbyr førstehjelpskurs for bedrifter. Det er svært viktig å kunne bidra dersom noen blir akutt syke eller det oppstår en ulykke. Kursets formål er at man skal være både klar og trygg til å sette igang livreddende førstehjelp når det er nødvendig.

Her vil du få økt kunnskap og ferdigheter i bruk av hjerte- og lungeredning og hjertestarter ved hjertestans.

Bedriftsinterne sikkerhetskurs og andre relevante interne kurs

Tiurn Konsulenttjenester tilbyr bedriftsinterne sikkerhetskurs, samt andre relevante interne kurs. Kursenes innhold varierer etter bedriftens bransje.

Alle våre kurs tilpasses hver enkelt kunde, innen rammen av fastsatte læreplaner og andre standardiserte rammer. Kursene tilrettelegges dersom bedriften har arbeidstakere med spesielle behov, som språkvansker, lese- og skrivevansker, eller lignende.

Bedriftsrådgivning / samtalepartner

Tiurn Konsulenttjenester stiller gjerne opp som en samtalepartner for bedriften og tilbyr bedriftsrådgivning. Vårt mål er å kunne være en konfidensiell samtalepartner for å sortere fakta og gi råd eller veiledning ut fra bedriftens behov.

Vi ønsker å bidra bedriftens ledere med utvikling både som leder og som menneske.

HMS arbeid i praksis

Tiurn Konsulenttjenester bistår bedrifter med å praktisere HMS på arbeidsplassen. Man vet gjerne hva som kreves for godkjent HMS på papiret, men ofte glemmes det å praktisere HMS-tiltakene som er satt. HMS er svært viktig for både arbeidsgiver og arbeidstaker sin trivsel og velvære på arbeidsplassen.

Vi hjelper din bedrift med å utføre HMS arbeid i praksis, ikke bare på papiret.

Avklaring av behov og tilrettelegging for arbeidstrening

Tiurn Konsulenttjenester ønsker å bidra til at flere med spesielle behov kommer ut i arbeid, som språkvansker, sosiale utfordringer eller lese- og skrivevansker. Vi hjelper dere gjerne med avklaring av behov og tilrettelegging for optimal arbeidstrening.

Innledende arbeid innen Miljøfyrtårnsertifisering

Tiurn Konsulenttjenester bistår bedrifter med innledende arbeid innen Miljøfyrtårnsertifisering. Miljøfyrtårnet dokumenterer bedriftens miljøinnsats og viser samfunnsansvar. Miljøfyrtårnet har tilpassede krav for ulike bransjer og sertifikater tildeles etter en uavhengig vurdering.

Vi hjelper bedriften med det innledende arbeidet som skal til for å få en Miljøfyrtårnsertifisering.

Samtalepartner i forbindelse med ulykker og traumatiske hendelser

Tiurn Konsulenttjenester stiller opp som en samtalepartner for bedrifter i forbindelse med ulykker og traumatiske hendelser innad bedriften.

En ulykke eller annen traumatisk hendelse kan vekke en rekke reaksjoner selv om selve hendelsen ikke resulterte i personskade. Det er helt normalt å få både fysiske og psykiske reaksjoner etter ulykker eller traumatiske hendelser på arbeidsplassen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle