Dokumentert opplæring

Personløftere

Tiurn Konsulenttjenester tilbyr dokumentert opplæring på personløftere (lift, sakselift, bomlift, teleskoplift, knekkarmslift, løfteplattform eller vertikallift) som gir en trygg arbeidsplattform for midlertidig arbeid i høyden.

Farlig verktøy

Tiurn Konsulenttjenester tilbyr dokumentert opplæring i betjening av farlig verktøy som f.eks. vinkelslipere, kappsag, boltepistol og spikerpistol. Arbeidsgiver er pålagt å sikre at alle arbeidstakere har dokumentert opplæring i betjening av arbeidsutstyr som anses som farlig.

Varme arbeider

Tiurn Konsulenttjenester tilbyr dokumentert opplæring i varme arbeider. Varme arbeider omfatter bruk maskiner og utstyr som genererer varme og gnister som kan forårsake brann, som bruk av skjære-, varmlufts-, sveise-, og/eller slipeutstyr og åpen flamme.

Fallsikring / arbeid i høyden

Tiurn Konsulenttjenester tilbyr dokumentert opplæring i fallsikring / arbeid i høyden. Fallsikringskurs skal øke kunnskapen om fallsikringsutstyr og bevisstgjøring av nødvendige sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker.

Stillasbygging

Tiurn Konsulenttjenester tilbyr dokumentert opplæring i stillasbygging. Vi tilbyr opplæring for både 2-5 meter og 2-9 meter. Opplæringen skal gi kunnskap i montering, demontering, endring og kontroll av stillaser i standardoppstilling.

Bedriftsintern opplæring etter behov og avtale

Tiurn Konsulenttjenester tilbyr også bedriftsintern dokumentert opplæring etter behov og avtale. Vi tilbyr tilrettelegging av kurs ved spesielle behov, som språkvansker, lese- og skrivevansker, mm.

Utstyrsspesifikk opplæring

Tiurn Konsulenttjenester tilbyr dokumentert utstyrsspesifikk opplæring. Denne opplæringen tilpasses arbeidsutstyret som skal brukes og skal sikre at brukeren kan anvende arbeidsutstyret på en forsvarlig måte.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle