Om oss

Tiur'n Konsulenttjenester

Tiur’n Konsulenttjenester holder til i Kongsvinger, men tar også oppdrag over store deler av landet.
Fra en sped begynnelse med truckføreropplæring, hovedsakelig internt i egen bedrift, fra 1984, har omfanget fra 2000 og fremover økt vesentlig.

Med fleksible medarbeidere med bred og lang ulik bakgrunn og erfaring, kan vi påta oss de fleste typer oppdrag.
Vi er fleksible og tilbyr løsninger tilpasset den enkelte kunde, innen rammen av fastsatte læreplaner eller andre standardiserte rammer.
Å kunne ta del av våre kunders hverdag, gir oss hver dag ny innsikt og forståelse for de praktiske utfordringer som vi hver dag står overfor.

Vårt mål er å være blant de beste når det gjelder å tilpasse aktivitet til de som har spesielle behov, det være seg for eksempel språkvansker, lese og skrivevansker, sosiale utfordringer med videre.
Håpet er at de fleste skal kunne utvikle seg og at vi alle skal arbeide aktivt mot målet om en sikrer arbeidshverdag uten ulykker.

Sertifisert sakkyndig virksomhet

Tiur’n Konsulenttjenester tilbyr sertifisert sakkyndig virksomhet, altså sakkyndig kontroll.

Det er arbeidsgivers plikt å sørge for at arbeidsutstyret, som trucker, personløftere og kraner, er i forskriftsmessig stand og sikkert å bruke. Vi er en sertifisert sakkyndig virksomhet som kan utføre periodisk sakkyndig kontroll på arbeidsutstyret, da vi tilfredsstiller visse krav med hensyn til kompetanse, organisering og kvalitetssikring.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle